-
turned_in در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود ؟ | ایمپلنت
خوشبختانه امروزه ایمپلنت دندان ، روبرو شدن با مشکلات بی دندانی را بسیار آسان کرده است.
از دست دادن یک یا چند دندان، مشکلی است که برای بسیاری از انسانها سخت و حتی غیرقابل تحمل است، اما به دلایل متعدد احتمال روبرو شدن با عارضه ی بی دندانی وجود دارد.
مشکلی که تا چندی پیش راهی جز استفاده از دندان های مصنوعی نداشت.
این دندان ها به دلیل شکل ظاهری و مشکلات دیگری که داشت، رضایت مریض را جلب نمی کرد. در این پست به این سوال پاسخ داده ایم که در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود.
ایمپلنتولوژی حاصل آخرین تحقیقات و تکنولوژی های روز دنیا است.
قرار دادن ایمپلنت دندان در فک، درمانی نه چندان سخت است که عارضه ای در بر ندارد. ایمپلنت دندانی همان نقش دندان های اصلی را تا پایان عمر برای بیمار ایفا می کند.
از بین روش های مختلف جایگزینی ریشه دندان، ایمپلنت دندان جایگزینی کامل محسوب میشوند، چراکه هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شوند.
در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود
۱- فاصله بین دندانهای جلو در اثر از دست رفتن یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.
۲- فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.
۳- زمانی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و تنها یک سمت، دندان طبیعی باشد.
۴- زمانی که کلیه دندانهای یک یا هر دو فک از دست رفته باشد.پیش از کاربرد ایمپلنت با دندانپزشک خود در این رابطه مشورت نمایید.
برای استفاده از ایمپلنت اگر شما سابقه بیماری مزمن داشته باشید و یا مبتلا به براکسیسم (سایش خودبخودی شبانه دندانها) و یا امراضی از جمله دیابت و غیره باشید، باید بیماری قبل از نصب ایمپلنت مورد کنترل قرار بگیرد .
در صد موفقیت انجام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین های آن میزان نیروهای وارده و نحوه و دفعات مسواک زدن لثه دور ایمپلنت هاست . به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنت دندانی بالای ۹۵% گزارش شده است.
-
شما هم نوشته ای بنویسید chat_bubble_outline

جنس مواد پر کننده دندان چیست؟
پیش از آن که به جنس مواد پر کننده دندان بپردازیم باید بدانید که اینله و انله دو روش پر کردن دندان بوده و از آنها برای دندانهایی که به شدت تخریب شدهاند، پر کردن حفرههای بزرگ و همچنین جایگزین کردن پرشدگیهای بزرگ استفاده میشود. از اینلهها برای ترمیم دندان و آسیبدیدگی بخش فرورفته بالای […]

هشت عادتی که می توانند باعث شکستن دندان هایتان شوند!
چه کسی ممکن است از داشتن دندانهای شکسته و لبپریده خوشحال باشد؟در ادامه برخی از این عادتها و رفتارها را برای شما فهرست کردهایم: ۱- عادت به جویدن وسایل و ناخن ها عادتهایی مثل جویدن ته خودکار و ناخنها باعث آسیب دیدن دندانهای جلوییتان میشود. ۲- عدم استفاده از محافظ دندانی حین فعالیتهای ورزشی در […]

انواع نخ دندان کدام اند و در کجا استفاده می شوند؟
علاوه بر انواع نخ دندان های سنتی که خود به دو دسته تقسیم می شوند نخ Threaders و Flooss Pick نیز برای مصارف خاص وجود دارند. زمانی که بخشهای باکتریایی چسبنده، بر روی دندان پلاک، میسازد به مرور سخت میشود و اگر روزانه از بین نرود، پلاکها لکه ها را نیز جذب میکنند بنابراین ازبین […]