-
turned_in در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود ؟ | ایمپلنت
خوشبختانه امروزه ایمپلنت دندان ، روبرو شدن با مشکلات بی دندانی را بسیار آسان کرده است.
از دست دادن یک یا چند دندان، مشکلی است که برای بسیاری از انسانها سخت و حتی غیرقابل تحمل است، اما به دلایل متعدد احتمال روبرو شدن با عارضه ی بی دندانی وجود دارد.
مشکلی که تا چندی پیش راهی جز استفاده از دندان های مصنوعی نداشت.
این دندان ها به دلیل شکل ظاهری و مشکلات دیگری که داشت، رضایت مریض را جلب نمی کرد. در این پست به این سوال پاسخ داده ایم که در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود.
ایمپلنتولوژی حاصل آخرین تحقیقات و تکنولوژی های روز دنیا است.
قرار دادن ایمپلنت دندان در فک، درمانی نه چندان سخت است که عارضه ای در بر ندارد. ایمپلنت دندانی همان نقش دندان های اصلی را تا پایان عمر برای بیمار ایفا می کند.
از بین روش های مختلف جایگزینی ریشه دندان، ایمپلنت دندان جایگزینی کامل محسوب میشوند، چراکه هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شوند.
در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود
۱- فاصله بین دندانهای جلو در اثر از دست رفتن یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.
۲- فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.
۳- زمانی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و تنها یک سمت، دندان طبیعی باشد.
۴- زمانی که کلیه دندانهای یک یا هر دو فک از دست رفته باشد.پیش از کاربرد ایمپلنت با دندانپزشک خود در این رابطه مشورت نمایید.
برای استفاده از ایمپلنت اگر شما سابقه بیماری مزمن داشته باشید و یا مبتلا به براکسیسم (سایش خودبخودی شبانه دندانها) و یا امراضی از جمله دیابت و غیره باشید، باید بیماری قبل از نصب ایمپلنت مورد کنترل قرار بگیرد .
در صد موفقیت انجام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین های آن میزان نیروهای وارده و نحوه و دفعات مسواک زدن لثه دور ایمپلنت هاست . به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنت دندانی بالای ۹۵% گزارش شده است.
-
شما هم نوشته ای بنویسید chat_bubble_outline

ارتودنسی قبل یا پس از ایمپلنت دندان باید انجام شود؟ | ایمپلنت
ایمپلنت دندان تغییر شگرفی را در تخصص دندانپزشکی و حل مشکل از دست دادن دندان ایجاد کرده است. این دندانهای جایگزین دائمی در واقع دندان مصنوعی ثابت هستند که از مواد مقاومی ساخته میشود که مانند یک دندان کامل عمل میکند و دارای ریشه است. پزشک ایمپلنت های ساخته شده از میله تیتانیومی متصل به […]

دندان قروچه چیست و چطور می توان جلوی آن را گرفت؟
دندان قروچه (به انگلیسی : Grinding of the teeth ) ساییدن بیش از حد دندان یا فشردن بیش از اندازه فک می باشد . علت دندان قروچه چیست ؟ اگر چه دندان قروچه می تواند در اثر استرس یا اضطراب باشد، ولی اغلب اوقات در طی خواب اتفاق می افتد و به علت کج بودن […]

انواع بیماری لثه
التهاب لثه و انواع بیماری لثه بیماری لثه به التهاب و عفونت بافتهای لثه گفته میشود که خود انواع مختلف و مراحل مختلف دارد. به طور کلی انواع بیماری لثه بر اساس شدت و گسترش به موارد زیر تقسیم میشود. ژنژیویت ژنژیویت به وضعیت خفیف بیماری لثه گفته میشود که بسیاری از ما دچار آن […]